Uw persoonlijke aanspreekpunt voor aankoop of huur van social counters in Vlaanderen

Socialcounter.be is uw aanspreekpunt voor de verkoop, levering en installatie van social media counters in Vlaanderen. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare partners die jaren ervaring hebben en degelijke tools aanbieden voor hulp bij technische vragen. Mocht dit niet volstaan, of indien u verkiest persoonlijk geholpen te worden, kan dit op eenvoudig verzoek.

Bestelling, levering en installatie

Het bestellen van uw eigen Facebook of Instagram teller gaat snel en eenvoudig. U kunt op verschillende manieren bij ons bestellen. Bij voorkeur kan je het gewenste product bestellen via onze webshop. Heeft u meer specifieke wensen en/of vragen aangaande uw mogelijke bestelling, volstaat het hiervoor een mailtje te sturen naar de klantenservice. Wij streven ernaar uw bestelling altijd zo snel mogelijk te verwerken. U kan ervoor opteren om uw bestelling te laten leveren en zelf de configuratie te doen. In het geval dat u voor de installatie op maat kiest, brengen we uw counter mee en zorgen we dat uw toestel gebruiksklaar is bij vertrek.

Verzendkosten en betalingen

GRATIS verzending in België en Nederland! Eventuele retourzendingen zijn altijd voor je eigen rekening. Betaling is mogelijk met Bancontact of creditcard. Uw bestelling wordt uitgeleverd zodra wij de betaling hebben ontvangen. Vanzelfsprekend kan u ook opteren om af te halen en ter plaatse te betalen.

Klantenservice

Neem contact op met de klantenservice op het nummer +32 477 41 45 22 of via mail op socialcounter punt be at gmail punt com