0

Geen producten in de winkelwagen.

VERKOOP

Socialcounter.be is een onafhankelijk verkoopskanaal voor social media counters. Indien U een social media counter wil kopen, kan dit heel snel en eenvoudig geregeld worden. Verkiest U een meer persoonlijke aanpak en wil het toestel eerst aan het werk zien, kan dit op eenvoudig verzoek. Een Facebook counter en Instagram counter spreken voor zich, maar er zijn tal van bijkomende mogelijkheden te ontdekken! Neem vrijblijvend contact voor verdere info.

VERHUUR

Je organiseert een opendeur of evenement? Heb je een pop-up store of foodtruck? Het kunnen inzetten van een social counter tijdens tijdelijke campagnes of op verschillende locaties zorgt voor een flinke duw in de rug op vlak van uw sociale media. Voor dergelijke toepassing zijn onze diverse huurformules uiterst geschikt. Meer, snellere en kwaliteitsvolle paginalikes van échte bezoekers gegarandeerd!

BEHEER & ONDERSTEUNING

Dan heb je dus een flinke stijging van je paginalikes, maar wat doe je er vervolgens mee? Je bent in de de eerste plaats natuurlijk met je zaak of winkel bezig... Je realiseert je wel dat je doelgroep zeer actief is op de sociale media en dat daar kansen liggen, maar terzelfdertijd merk je ook dat je te weinig tijd of capaciteit om met Facebook aan de slag te gaan? Henk Strybos van Socialcounter helpt je met het bepalen van mogelijke inhoud, opmaak en planning. Haalbaar, ook voor jou!

WORD GEZIEN

Praat over je nieuwe aanwinst maar laat vooral zien dat je er eentje hebt! Voor bijkomende visuele communicatie kan je hier ook terecht! Of je de teller nu plaatst in het winkelraam of aan de kassa... Maak de beleving compleet door een actie aan te kondigen of gewoon om extra in de kijker te zetten hoeveel mensen je zaak waarderen. Het valt niet te ontkennen dat hoe je scoort een waardeparameter is bij zowel bestaande als nieuwe klanten!