Socialcounter augustus 29, 2020

De Facebook Like Counter is een analoog toestel dat via Wifi of netwerkkabel in verbinding staat met je bedrijfspagina op Facebook en op de teller interactief het aantal paginalikes weergeeft.

Het toestel bestaat uit 5 of 7 zogeheten ‘flaps’ die je best kan vergelijken met de grote meldingsborden die vroeger in stations of luchthavens werden gebruikt om de actuele reisinformatie weer te geven.

Het plaatsen van zo’n Facebook Like Counter heeft een positieve impact op je klantenbereik op de sociale media. Klanten die je winkelpunt bezoeken zullen immers geactiveerd worden om je pagina te liken en door de herkenbaarheid van de Facebook “duim” in combinatie met de blauwe kleur van de ‘flaps’ zorgt de Facebook Like Counter dat je sneller en meer likes ontvangt van échte klanten!

Onnodig te vermelden dat de weergave van het aantal paginalikes voor je klanten een bepaalde waardeparameter is én voor jezelf zal werken als motivator om optimaal gebruik te maken van de sociale media voor het uitbouwen van je klantenbasis.

Heb je interesse om zo’n Facebook of Instagram teller te kopen of huren voor je zaak?
Bekijk de mogelijkheden in onze shop of neem snel contact voor het regelen van een demo of persoonlijk gesprek.