0

Geen producten in de winkelwagen.

Porsche CLUB 2019 – Belgium

De fanclub is ontstaan door Steve’s passie en liefhebberij van sportwagens (Porsche & andere automerken) en dit al van kinds af aan. Met vallen en opstaan startte hij de Porsche CLUB in 2019.​ De bedoeling is om zijn passie te willen delen met andere liefhebbers en zo een welbepaalde groep te vormen met ieder zijn eigen persoonlijkheid en karaktereigenschappen alsook het nodige enthousiasme. ​Er is geen formule om een fanclub tot een succes te brengen maar Steve hoopt langs deze weg de nodige liefhebbers te vinden om – zonder commerciële doeleinden – samen met hem deze passie te kunnen delen. (Evenementen, road trips…) Samen genieten van de mooie sportwagens (Model, Kleur, Geluid…) van het merk Porsche & andere…​Voor meer informatie over deze fanclub en eventuele evenementen kunnen jullie vrijblijvend contact opnemen met hem via de diverse sociale media.

De Facebook counter zal ongetwijfeld een extra motivator zijn voor Steve en de club onderweg naar het volgende doel. Met +15000 leden is de club alvast goed op weg!

Aarzel dus niet om je vrienden uit te nodigen om mee te doen in de groep van Porsche CLUB 2019 en op de diverse sociale media ?.

✅ FACEBOOK
http://www.facebook.com/LeenenSteve
✅ Twitter
http://www.twitter.com/SteveLeenen
✅ INSTAGRAM
http://www.instagram.com/porscheclub2019
✅ MIJN WEBSITE
http://www.porscheclub-leenensteve.com
✅ YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UCA3tENn5r05ej41uJwI8-fQ